Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : Έρχεται στην Ηλεία η Φώφη : «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Η Î
Η Î"εννηματά συγκαλεί την from media.real.gr
Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο .

Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό».

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά .

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Î'ποκλειστικές φωτογραφίες
Î'ποκλειστικές φωτογραφίες from www.eirinika.gr
Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά .

Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Έρχεται στην Ηλεία η Φώφη
Έρχεται στην Ηλεία η Φώφη from www.patrisnews.com
Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό».

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και .

Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : Έρχεται στην Ηλεία η Φώφη : «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.